05/03/2013

Li aplicaran al rei la reforma laboral?

1 min
Li aplicaran al rei la reforma laboral?

De dos a sis mesos de baixa. Aquest era el diagnòstic a les portades d' El País, El Mundo, El Periódico . En canvi, La Vanguardia evitava posar "baixa" i optava per "recuperació", un matís no menor. I La Razón directament contradeia tothom amb "El rei no està de baixa". Però el dard del dia el llançava El Periódico , que, al costat de la notícia de la baixa del rei, escrivia el titular "Les baixes laborals cauen per por de ser acomiadat". Un maridatge gens innocent, em temo. Ja ni el rei s'escapa de l'ombra de la reforma laboral.

'Pronto' crida a la revolució

La revista Pronto facilita en cada número un devessall de receptes de cuina, consells de salut, informació dels moviments més trivials de tota una patuleia de famosos aparentment inesgotable, sortejos per guanyar uns quants calerons... i, aquesta setmana, 11 adhesius contra els desnonaments. Seria bastant irònic que, després dels esforços del moviment 15-M i dels mitjans més esquerranosos, la revolució que reivindiquen la iniciessin les lectores -i lectors- de la revista Pronto , no pas un model de sensibilitat social, però, al capdavall, la més venuda d'Espanya.

Al racó de pensar

JOSÉ GARCÍA DOMÍNGUEZ. ARTICULISTA DE LIBERTAD DIGITAL

"El tribú Cantó va atrevir-se a dir la veritat a propòsit de les denúncies falses per violència de gènere que atesten els jutjats espanyols"

stats