13/03/2013

L''Sport', contra els problemes d'erecció

1 min
L''Sport', contra els problemes d'erecció

L' Sport feia una portada monogràfica dedicada a la prèvia del partit amb el Milan. Hi escrivia fins a 19 vegades la frase "La #remuntada és possible". Escric això abans que es jugui el partit i, per tant, ignoro si la portada ha resultat profètica o fallida. En tot cas, la noia de l'anunci de Sexo es Vida, instal·lada al racó inferior dret de la primera pàgina, haurà rebut una resposta a la pregunta que llança diàriament a les portades dels diaris esportius. "Problemes d'erecció?", diu. No es preocupi, missenyora: La #remuntada és possible.

Vantar-se d'insultar un nacionalista català

Quan un tertulià insulta algú, se'l sol amonestar, ni que sigui de cara a la galeria. A Intereconomía, no. Hermann Tersch -insigne periodista que va deixar gravada la crònica del fracàs de la vaga general un dia abans que tingués lloc- va dir-li "idiota" i "imbècil" a Santiago Espot. Tot i que el presentador va recordar que no calia recórrer a l'insult, la cadena no va parar de moure el vídeo a les xarxes. "Impagable moment en què Hermann Tertsch li diu idiota a Santiago Espot", deien els tuits. Curiosa contrició.

Rajoy, una ombra

El País i l' Abc obrien portada amb les respectives fotografies de Rajoy donant suport a Dolores de Cospedal. Però mentre que a l' Abc s'hi veia el president espanyol petonejant-li un ull a la secretària general del PP (deu ser oculofílic?), El País capturava just el moment en què Rajoy passava per darrere i, per tant, només se'n veia l'ombra. Mateixa estratègia per a intencions diametralment oposades.

stats