26/04/2013

Hi ha quatres i quatres, en la premsa esportiva

1 min
Hi ha quatres i quatres, en la premsa esportiva

Telegrama Champions. El número 4 apareixia més gran a les portades de l'Sport i del Mundo Deportivo d'ahir que no pas a les d'abans-d'ahir. Stop. La web de Marca concedia que els tres primers gols del Bayern havien sigut il·legals, Andújar dixit , però l'endemà el diari ho rebaixava a només dos. Stop. Per a l' As , un 4 a 0 és "Fi de cicle", mentre que un 4 a 1 és una operació remuntada, amb tres esments a la portada. Stop. Només Mundo Deportivo va posar que el Barça havia guanyat la lliga d'handbol en primera pàgina. Stop.

Bub-bub!

La Razón denuncia en portada que "Mas apuja un 55% els ajuts al català mentre negocia el nou finançament". Però és el subtítol el que m'inquieta: "Només aquest any ha gastat més de cinc milions d'euros a subvencionar des de trobades sardanistes fins a concursos d'habilitat de gossos pastors". Sincerament, no sé quin tipus d'habilitat s'exigeix als pobres cans perquè ho considerin un "ajut al català". O realment ens hem pres el camí de l'excel·lència massa seriosament, o bé al diari, quan senten lladrucs, ja es pensen per defecte que és català.

La irresponsabilitat del 'New York Post'

Entre els fiascos mediàtics per l'atemptat de Boston que vaig llistar fa uns dies hi havia la portada del groguíssim New York Post, en què es veien dos nois, presumptes sospitosos, que al final van resultar innocents. El cadàver d'un d'ells va ser trobat ahir. Falta confirmar les causes de la mort, però el diari de Murdoch ha quedat retratat.

stats