05/02/2013

'La Gaceta' també deixa caure Rajoy

1 min
'La Gaceta' també deixa caure Rajoy

Definitivament, La Razón es queda sola defensant Rajoy, després que La Gaceta posi també la directa contra el president espanyol. A la portada d'ahir, un titular sense embuts: "A Rajoy també li van pagar els viatges". I, a dins, una pàgina titulada "Travessa de noms per substituir Rajoy" on, per cert, Alejo Vidal-Quadras apareixia com a opció. "Fonts del PP", citava el diari, ja m'entenen. Tot plegat, un avís a Rajoy, des de l'Espe Team: el somriure sinistre de l'enterrador quan li mostra al futur client els claus que ja té a punt.

Dos Jaguars per a Paco Marhuenda

A la tertúlia de RAC1, Paco Marhuenda, director de La Razón , disserta sobre com d'assequibles són els Jaguar amb la naturalitat de qui parla del preu de la barra de pa o de la targeta T-10. Jordi Basté no triga a preguntar, de broma: "Que tens un Jaguar, Paco?" I la resposta desferma una riallada general a l'estudi: "Jo tinc un Jaguar, sí". Cinc segons més tard, s'atreveix a reblar: "Tinc dos Jaguars". Insuperable? No, encara havia de caure un "I pagats de la meva butxaca", que és una acotació cada cop més necessària en aquests temps d'alegria, Jaguars, sobres i confeti.

Tret d'alguns digitals

Rajoy sorprenia ahir: "Tot el que s'ha publicat és fals, tret d'alguna cosa". L'interès, esclar, és aquest "tret d'alguna cosa" que dóna a l'oració un aire marxista (branca Groucho). Tots els digitals recollien la cita sencera, llevat de l'Abc, La Razón i El Punt Avui, que tallaven després de fals. Com diu ma mare a taula: et deixes el millor!

stats