14/03/2013

Estirant el xiclet de l'esborrany policial

1 min

L'esborrany policial que va obrir el Telediario fa setmanes es va convertir dimarts en notícia del minut 23 quan el ministre de la cosa reconeixia que era incapaç de determinar qui l'havia escrit. El cas es desinflava però, com deia Perich, no hi ha pitjor cec que el que no vol escoltar, i El Mundo seguia ahir a la seva i titulava "Interior conclou que l'esborrany de la UDEF és un text policial", que aporta tanta informació com dir "Interior diu que l'esborrany és un paper". Cap novetat: al capdavall parlem del diari de l'11-M i ETA.

Polítics fracassats que escriuen llibres

Toni Bolaño, històric cap de premsa de Montilla, al programa La Rambla , de BTV. Parla de l'expresident del Congrés de Diputats José Bono i diu que és "una veu mediàtica que ara es dedica com tots els polítics fracassats a publicar i escriure llibres". Una asseveració sorprenent, tenint en compte que l'ara senador Montilla està immers en la promoció de les seves memòries com a president de la Generalitat, titulades Clar i català . El subconscient pot arribar a ser molt traïdor.

Al racó de pensar

SANTIAGO NAVAJAS. CRÍTICA DE 'LOS AMANTES PASAJEROS' A 'LIBERTAD DIGITAL'

"El pet és la constant que connecta el mascle heterosexual espanyol i el no menys 'machote' homosexual íber, a Mariano Ozores amb Pedro Almodóvar"

stats