23/01/2013

Conservadors menys a l'hora de fer-se promoció

1 min
Conservadors menys a l'hora de fer-se promoció

Alicia Young és una jove valenciana (i soltera) de 31 anys que s'ha fet famosa a internet gràcies al seu blog, on cada dia afegeix una foto del seu escot. L'èxit d'audiència -set milions de visites acumulades- ha fet que mitjans d'arreu se n'hagin fet ressò. El diari Las Provincias va aprofitar la proximitat geogràfica per entrevistar-la. I, ja que hi eren, van aprofitar el frontis -que diria en Monegal- de l'exuberant noia per fer publicitat de l'edició digital. Perquè després diguin que es tracta d'un diari conservador.

Congelat o recuperat?

Li apugen el sou al rei? Costa de saber. Comparem els titulars "El rei i el príncep sí que recuperen la paga extra" (ARA), "El rei recupera la paga extra i guanyarà 292.000 euros bruts" ( El Periódico ) o "El rei recupera el seu sou del 2011" ( El País ) amb "Els sous del rei i el príncep segueixen congelats des del 2011" (La Vanguardia ) o "El rei i el príncep es congelen el sou" (La Razón ). Els diaris progressistes coincideixen en el "recupera"; els conservadors en el "congela". Mirades dispars sobre una mateixa notícia.

Al racó de pensar

LUIS MARÍA ANSON. MEMBRE DE LA REIAL ACADÈMIA ESPANYOLA, EN UN ARTICLE A 'EL MUNDO'

"¿Tienen derecho los gaditanos a decidir que Cádiz no pertenece a Andalucía, Al-Ándalus norte, sino que forma parte de Al-Ándalus sur, integrándose en Marruecos? ¿Pero qué coño es eso del derecho a decidir?"

stats