Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

Catalunya ja té Gioconda pròpia: el ministre francès de l'Interior

Catalans! Deixem ja de preguntar-nos per què diantre somriu la Gioconda. El que ara és modern, nostrat, patri és qüestionar-se per què el ministre francès de l'Interior -Manuel Valls, d'origen català- va riure no un cop sinó dos quan, en sengles ocasions, li van demanar l'opinió sobre una hipotètica Catalunya independent. La majoria de mitjans jugaven net i titulaven com ho feia, per exemple, El Mundo : "El ministre de l'interior francès eludeix amb una riallada pronunciar-se sobre Catalunya". Paraula clau: eludeix. Però la bona gent de Libertad Digital no tenia cap escrúpol a retorçar el titular fins a "Riallada del ministre de l'Interior francès quan li pregunten sobre una Catalunya independent". Que és una torsió tramposa perquè suggereix que el ministre es pronuncia sobre el tema, quan és just al revés.

'La Razón' avisa Pilar Rahola

Article sense firmar a La Razón contra Rahola, que titllen de "nefasta assessora de Mas, embolicaire i radical". El text inclou un avís inquietant, com si fos "la taca negra" de L'illa del tresor, aquell parany que garantia desgràcies a qui el rebia. Diu: "Comença a ser molt qüestionada. Fins al punt de perillar alguna de les seves tribunes. Veurem l'any que ve".

Al racó de pensar

FEDERICO JIMÉNEZ LOSANTOS

DIRECTOR DE LIBERTAD DIGITAL, EN UN ARTICLE

"Poques coses em produeixen tanta repugnància com el separatisme català i molt poques em semblen tan admirables, tan formidables i tan emocionants com l'unionisme català i espanyol que representa Ciutadans".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF