Publicitat
Publicitat

VALLPARADÍS

Com seria la vida sense el Barça i el Madrid?

Quan es reuneixen per disputar la Copa del Rei, sis de les aficions participants acostumen a emborratxar-se juntes i no és estrany veure que acaben la nit cantant “Estamos hasta los huevos del Barça y del Madrid”. La majoria dels rivals tenen la sensació que la Lliga Endesa seria millor sense ells. Aquesta percepció s’ha traslladat als directius d’alguns dels seus clubs, que consideren que els dos conjunts bloquegen l’elecció del nou president executiu de l’ACB.

Cansat de veure que el Reial Madrid tombava qualsevol proposta culer, Joan Carles Raventós va proposar una atrevida mesura en l’última assemblea general. El director de les seccions del Barça estava disposat a abandonar la sala de reunions amb Juan Carlos Sánchez, el director esportiu del club blanc, amb el compromís que els dos grans acceptessin els acords dels altres 16 membres de l’ACB. La seva proposta no va ser acceptada i l’organisme continua sense rumb, fent front al dia a dia, però oblidant qualsevol proposta a mitjà o llarg termini.

Els clubs que formen la comissió delegada que ha de supervisar l’elecció del nou president executiu s’havien de trobar demà, però la reunió s’ha ajornat a la setmana vinent. No hi ha pressa. L’ACB, una organització pionera, està perdent la seva força i d’això se n’aprofiten altres competicions i organismes. L’últim a intentar ficar-hi cullerada és el Consell Superior d’Esports (CSD), que aspira a col·locar Francisco Roca com a president executiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF