Misc 09/04/2014

El Madrid pateix bastant a Dortmund però evita l’eliminació

i
Albert Llimós

BarcelonaEl Borussia Dortmund de Jürgen Klopp va mostrar les debilitats del Reial Madrid de Carlo Ancelotti. El Signal Iduna Park va tornar a ser un terrible escenari per als blancs, que van caure 2 a 0 en terres germàniques, tot i que van fer valer el 3 a 0 de l’anada per convertir-se en semifinalista de la Lliga de Campions.

El Madrid jugava sense Cristiano, el Borussia sense 6 dels seus titulars. Tot i així, el conjunt alemany va superar els visitants en tot. Aquest cop, gràcies a Marco Reus, gràcil i estètic, vertical i definitiu. El mitja punta del Dortmund va penalitzar el Reial Madird amb dues pilotes robades que van acabar en els dos gols del partit. Seva també va ser l’assistència a Henrikh Mkhitaryan. Va ser la jugada decisiva, ja que el remat de l’armeni, ja amb Casillas venut, va estavellar-se al pal. Si hagués entrat, hauria suposat la pròrroga. El conjunt de Klopp va fer tremolar el Reial Madrid, i això que els blancs es podrien haver avançat al marcador gràcies a Di María, que va errar un penal a l’inici del duel. Pocs minuts després, un error de Pepe cedint de cap a Casillas el va aprofitar Reus per marcar l’1 a 0. Instants més tard, Reus repetia: robava a Illarra, i després de la rematada de Robert Lewandowski al pal, el mateix futbolista alemany feia al 2 a 0. Als minuts finals, el Dortmund va bolcar-se sobre la porteria de Casillas, però la remuntada va ser una fita inassolible, no immerescuda.

El Chelsea passa amb èpica

Al Chelsea de José Mourinho mai se’l pot donar per mort. A tres minuts del final, Demba Ba va marcar el 2 a 0 que va donar la classificació als de Londres, i va suposar l’eliminació del París Saint-Germain, que va jugar sense Ibrahimovic i portava un 3 a 1 de l’anada. Ba va rubricar el que Schürrle havia iniciat amb un gol a la mitja hora de joc.