Publicitat
Publicitat

NOU ESPAI BARÇA

El Barça, segur d’una victòria còmoda dissabte

El club contracta familiars d’empleats per completar el dispositiu pel referèndum

Si dissabte voten 30.000 socis la proposta del projecte Espai Barça, la junta directiva que encapçala Josep Maria Bartomeu estarà satisfeta. Entre 30.000 i 35.000 vots en el referèndum seria una xifra raonablement “bona”, segons assenyalen des dels despatxos del Camp Nou.

El club està accelerant els preparatius del referèndum durant aquests últims dies, una cita que mobilitzarà prop de 800 persones, que s’hauran de sumar al dispositiu habitual dels dies de partit, i que dissabte estarà centrat en el duel contra el Betis, cuer de Primera.

En total hi haurà prop de 180 meses electorals, en les quals votaran per ordre alfabètic els socis blaugranes que decideixin participar del segon referèndum de la història de l’entitat. En aquestes meses electorals hi haurà compromissaris i empleats del club, que hauran de cobrir una jornada de més de 12 hores -la votació és de 9 a 21- i es perdran, per tant, el partit de Lliga contra el conjunt andalús.

Aquest fet ha fet que el club s’hagi trobat amb la dificultat de cobrir totes les necessitats logístiques que requereix la consulta i està contractant familiars d’alguns empleats per poder completar les necessitats de personal que requereixen les meses electorals. Es tracta de l’última solució -inevitable segons apunten des dels despatxos del Camp Nou-, perquè totes les meses electorals tinguin empleats (en aquest cas esporàdics) de l’entitat barcelonista, tal com marquen els estatuts.

Optimisme

Durant les últimes setmanes, el club català ha fet enquestes per saber la intenció de vot de cara a dissabte. En les trobades que ha organitzat el Barça arreu del territori, gairebé 30 actes repartits per tot Catalunya, les enquestes donaven més d’un 80% a favor del sí. Es tracta, però, de persones que van predisposades a escoltar la proposta impulsada per la junta de Josep Maria Bartomeu. Les enquestes genèriques, realitzades per exemple en l’últim partit al Camp Nou contra el Celta, aquest percentatge baixava notablement, tot i que la victòria seguia sent còmoda pel sí. La cúpula barcelonista està molt segura d’aconseguir el vistiplau de la massa social i engegar a partir del 2017 el projecte de l’Espai Barça, al qual es destinaran 600 milions d’euros.

D’ençà que es va donar el tret de sortida a la campanya informativa del projecte que es votarà en referèndum, més de 40.000 persones han participat dels diferents actes promoguts pel club, des de les sessions informatives a diferents ciutats de tot Catalunya, com l’espai que s’ha muntat al costat de la botiga que hi ha a l’esplanada del Camp Nou. Durant tot el dia de dissabte hi haurà activitats amb descomptes i d’altres de gratuïtes per als socis per fomentar la participació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF