Publicitat
Publicitat

MWC BARCELONA, CAPITAL DEL MÒBIL

Quin mòbil compro?

Diversos estudis indiquen que l'usuari mitjà mira el telèfon mòbil 150 vegades cada dia. Per tant, convé encertar-la en la tria del model. A continuació us oferim uns consells que us poden ajudar en la decisió

Consulta la nostra guia interactiva per descobrir quin telèfon mòbil et convé.

En l'elecció d'un telèfon mòbil hi intervenen factors racionals, com la funcionalitat, la disponibilitat i el preu, però també d'altres d'emocionals: hi ha qui expressa la seva personalitat, qui confon la necessitat amb el desig, qui vol presumir i qui no vol ser menys que el veí. Sobre aquests elements no hi podem intervenir, però sí que podem fer algunes recomanacions generals, tenint en compte que resulta impossible abastar en un espai limitat totes les opcions disponibles i que es tracta d'un mercat molt dinàmic.

Tot i així, encara no hem contemplat els models que es puguin presentar al Mobile World Congress. I també és probable que la vostra operadora de telefonia no us ofereixi totes les opcions en el seu programa de punts.

Com es veu en el gràfic adjunt, cal començar decidint si es vol o no un smartphone . Hi ha una minoria que es troba perfectament còmoda enviant i rebent exclusivament trucades de veu i SMS. Això sí, aquest segment està cada vegada més adreçat a les persones grans amb dificultat de visió, audició o manipulació. El gruix del mercat us aboca als telèfons avançats, i en aquesta categoria la decisió més important és la del sistema operatiu. Si us deixeu portar per la majoria, optareu per un Android, ja sigui convençuts o perquè no us podeu permetre un iPhone, i en aquest camp trobareu moltíssimes opcions. Però si sou addictes als xats faríeu bé triant una BlackBerry amb teclat físic, per molt que us diguin que s'ha quedat antiquada. I si us agraden els tàctils us recomano provar un Windows Phone.

Consulta la nostra guia interactiva per descobrir quin telèfon mòbil et convé.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF