TOCAR TERRA

Resiliència pagesa

Situació límit

Parlem de sobirania alimentària

Temporal d’evidències alimentàries

Els darrers per la coa

Canvi climàtic, canvi alimentari

Nadal de sobirania alimentària

Més enllà de l’economia

Del vi novell a l’aigua necessària

Arròs de marjal a sa Pobla

Les bones taronges

Recuperar el camp és possible

Vins, olis i formatges

El final de l’agricultura?

De la fira al plat

La pagesia d’unes illes negades

“Aigo vos demanam”

Pagesia de supervivents

Pagesos de sempre

La sequera, la ‘Xylella’ o la venda directa, són alguns dels temes del 'Tocar Terra'  

De la sequera a la verema

Temps de garroves

La dieta mediterrània i nosaltres

El principal enemic de la dieta mediterrània és la banalització constant del concepte que provoca la indústria del consum alimentari de masses

L’horta mallorquina es reorganitza

Del cor de la Mediterrània

La rendibilitat de l’agricultura

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Següent >