Reinterpretació de la gastronomia local

Nova Cuina Balear?

Les etiquetes solen agradar molt a qui les posa però incomodar bastant a qui les rep

Nova cuina de les Illes: innovant amb la tradició com a base

Una fornada de xefs ambiciosos, amb discurs i restaurant propi triomfa sofisticant els plats autòctons

Del mercat a la taula recuperant productes de tota la vida

El Miceli de Selva impulsa la cuina mallorquina amb plats que arriben des de la mar, la muntanya i l’horta

‘Cuina d’arrel’ que es rebel·la contra la doble insularitat

Can Dani, a Formentera, assumeix el repte del menú local en una illa sense aigua potable

"La lluita contra la globalització comença per la cuina de la terra"

Andreu Genestra ha convertit l’hotel Son Jaumell de Capdepera en un aparador autosuficient de producte local que porta perfums d’arreu del món

Producte de temporada i mestissatge

El restaurant Smoix de Ciutadella evoluciona i adapta les receptes tradicionals als nous temps

“Hem de mirar i escoltar la tradició; a vegades no importa inventar res”

Tomeu Caldentey explora sabors nascuts al litoral per cercar-ne la intensitat i poder sorprendre ciutadans locals i estrangers

“Les receptes de tota la vida estan molt bé, però el món canvia”

Maria Salinas introdueix nous sabors, aromes i colors sense perdre l’ànima de la cuina tradicional

“La cuina basca ens du 20 anys d’avantatge”

Fa un any que Santi Taura va inaugurar Dins, un espai de culte basat en el receptari tradicional

Una nova generació de xefs reinventa la cuina eivissenca

La gastronomia eivissenca s’ha convertit en els darrers anys en “un reclam turístic afegit als que ja teníem”