QUÈ ES COU PER MENORCA?

Allioli de tomàtiga torrada o salsa de caragols

Tortell de Reis o casca de Reis?

La sarsuela de peix i marisc

Els menjars de Cap d’Any a Menorca

La gastronomia nadalenca a Menorca

El cuscussó, el torró més antic de Menorca

El llegat de la cuina sefardita a Menorca

Els plats jueus a Menorca, i també a Mallorca, van molt més enllà que les formatjades i els rubiols

Ses Forquilles, millor gastrobar de Menorca

El codony i les olors de les compotes de tardor Codonyat

Un dels fruits característics de les nostres illes a la tardor és el codony

La nova cuina menorquina del Cardona

El Vi de de la Terra Illa de Menorca

Smoix, cuina menorquina amb fusió mexicana

La cuina jueva a Menorca

El llegat de la cuina hebrea ens demostra que la cuina dels jueus a Menorca, i també a Mallorca, no és tan desconeguda com ens pensam

La màgia d’Alcaufar Vell

Descobrir la cuina d’Alcaufar Vell és redescobrir l’antiga cuina menorquina amb el seu toc d’autor

La cuina de la tardor

La Mostra de Cuina Menorquina

Rels, la revelació de la nova cuina menorquina

De roges i cap-roigs

Es Pinzell, art i cuina

Albergínies plenes

Es creu que la blanca és la més antiga, l’original, la que van portar els àrabs a la Península i a les nostres illes

Quan la gastronomia es fa addictiva

Anar al Mon no sols es converteix en un ritual, sinó que també és una bacanal de plaers, de descobriments

APAME demana el reconeixement de la tortada

Sol·liciten al Govern que aquest pastís d’ametlla menorquí s’inscrigui en el Catàleg d’Aliments Tradicionals

La truita de patates i les seves variants

No és un plat típic de Menorca, però l’illa sí que va ser un dels primers llocs on es varen sembrar i consumir patates a l’estat espanyol

La coca amb tomàtiga, la més menorquina

La reina de les berenetes i dels sopars a la fresca o a la vorera de la mar és, sens dubte, la coca, tant la salada com la dolça

Les coques, la rebosteria reina de l’estiu

Nova edició de la Mostra de Cuina Menorquina

Els albercocs, la fruita del mes de juny

El més de juny és temps d’albercocs, i aquesta fruita és una de les protagonistes de la rebosteria de les festes de Sant Joan

Les dolces, de remei a refresc de festa major

Els primers a fer dolces varen ser els apotecaris, que les elaboraven el mes de novembre per prevenir els refredats

Les pilotes amb salsa d’avellanes o de Sant Joan

Les pilotes amb salsa d’avellanes conserven totes les característiques de la cuina medieval

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >