QUÈ ES COU PER MENORCA?

Els bons i les clovelles del 2020
Ciutadella | 01/01/2021
En el pla de la gastronomia el 2020 ha estat l’any dels canvis

Enyorança de Mallorca
Ciutadella | 18/12/2020

Triay, vins gallecs de la DO Monterrei amb llinatge del Mercadal
Ciutadella | 12/12/2020

Els dimecres, dia de brou als restaurants de Menorca
Ciutadella | 04/12/2020

La cuina de Baixamar
Ciutadella | 20/11/2020
En aquelles cases humils de port, de dones que duen a vendre el peix a la plaça del Mercat, va néixer bona part de la nostra preuada cuina marinera

La cuina tradicional del peix, tot mirant l’ERG 2022
Ciutadella | 13/11/2020

L’imperial, una de les estrelles de la rebosteria menorquina
Ciutadella | 06/11/2020

Novembre, Tots Sants, gastronomia i covid
Ciutadella | 30/10/2020

La cuina menorquina d’Es Molí des Racó
Ciutadella | 16/10/2020

Vergamanses o espardenyes: d’esquer d’anar a pescar a menjar de rics
Ciutadella | 09/10/2020

Aquells gelats de La Menorquina
Ciutadella | 03/10/2020

Donar valor i coneixement al producte local
Ciutadella | 25/09/2020
Dissabte de la setmana passada es va presentar una nova iniciativa conjunta que té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor el producte local que es fa a Menorca

Apostar pels licors i digestius locals
Ciutadella | 18/09/2020

Pinzell, un nou temple de la nova cuina menorquina
Ciutadella | 12/09/2020

Les paelles del Faro de Cala Torret i els plats del Rocamar
Ciutadella | 28/08/2020

El Cordon Bleu
Ciutadella | 21/08/2020

Les 4 Cadires de Tóbal Caules
Ciutadella | 14/08/2020

Joan Bagur, la plenitud del cuiner de l’any
Ciutadella | 07/08/2020

Binitort, vins amb essència menorquina
Ciutadella | 31/07/2020

Tasts de cultura i producte local
Ciutadella | 25/07/2020

Es Bruc arriba a Ciutadella
Ciutadella | 17/07/2020

Menorca al Plat: una ruta gastronòmica per la cuina
Ciutadella | 27/06/2020

Les ensaïmades de Sant Joan
Ciutadella | 20/06/2020

La gastronomia del mes de juny
Ciutadella | 12/06/2020

Antany, sinergies online i el primer quètxup menorquí
Ciutadella | 06/06/2020
Antoni Anglada Comella ha creat una nova línia de productes poc viatjats i de qualitat que neixen amb l’esperit de fomentar el producte local de Menorca

La cuina de Cinquagesma
Ciutadella | 29/05/2020
Enguany no podem o es recomana no celebrar aquesta trobada de cap de setmana en grups

Del blat i les farines a Menorca
Ciutadella | 22/05/2020
Al llarg del confinament una de les coses que anaven cercades era la farina, que fins i tot s’acabava dels prestatges dels supermercats

Temps de fer coques
Ciutadella | 15/05/2020
Han estat una de les coses que més s’han fet al llarg d’aquest confinament, en què es va arribar a acabar el llevat

Receptes econòmiques en temps de crisi
Ciutadella | 08/05/2020

Gin amb palo, l’aperitiu que unia Menorca amb Mallorca
Ciutadella | 01/05/2020
Encara que el palo sigui un licor que es considera mallorquí, a Menorca era també molt consumit pels mariners quan es feien llargues travessies en pailebots