Gastromia

Menorca impulsa la gastronomia com a reclam turístic

Unitat d’acció entre institucions, patronals i associacions per convertir l’illa en seu de la Regió Europea de la Gastronomia

La gamba vermella de Ciutadella

Menorca acull un esdeveniment gastronòmic, on una coneguda marca de cervesa patrocina la Ruta del Bigoti, en què la gamba vermella de Ciutadella és la protagonista

Eivissa fa el millor pa amb oli del món

El restaurant Ca n'Alfredo ha estat el guanyador de la primera edició del campionat

Il gamberetto, per a autèntics friquis

Aquest italià és únic, irrepetible i -s’ha d’advertir- no és apte per a escrupolosos, però l’experiència s’ho paga, si no t’importen moltes coses

Menorca exhibirà el seu potencial en producte local el 6 i 7 d'abril a la tercera edició de la Fira Arrels

A l'edició anterior varen passar per les instal·lacions del recinte firal de Maó unes 4.500 persones en els dos dies de fira

El Consell de Menorca s'il·lusiona amb la segona edició de la fira Arrels 2018

L'increment de 17 productors respecte de l'any passat posa de manifest el creixement d'un certamen que el sector interpreta com una ocasió immillorable per donar-se a conèixer i establir contactes

Un museu per a la gastronomia de Menorca?

L'ensaïmada vol ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat

El dolç aspira a figurar entre les 7 Meravelles Gastronòmiques Espanya 2016