Cuina

Dissenyar, cuinar i aprendre amb colors

Earthink crea una eina didàctica que inculca valors de respecte pel medi ambient i cerca nous camins d’aprenentatge a través de l’art i la cuina

Protur Xef converteix Mallorca en la capital gastronòmica de l'Estat

Alumnes de 14 escoles de cuina de vuit autonomies d'Espanya prenen part en el concurs

Els fruits d’una bona feina

Cristina Llorens ja va ser la guanyadora en la passada edició del concurs amb la versió d’un dels plats més emblemàtics de la nostra cuina, l’oliaigua

La fava i fideus, un plat dels Darrers Dies

Les faves tendres són especialment beneficioses per millorar els nivells de sucre en sang

Igor Rodríguez: "Vull que el pintxo es converteixi en una manera de menjar"

El campió d’Espanya de pintxos estendrà aviat aquesta cultura gastronòmica des d’un nou restaurant al centre de Palma

La traducció a l'alemany del llibre 'Mallorca a la cuina', guardonada amb el Gourmand Award 2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports va subvencionar la traducció de l'obra editada per Souvenir Edicions

'Mallorca al forn' i 'Mallorca a la cuina' de Souvenir edicions, nominats als Gourmand Awards 2018

Les publicacions de l'editorial mallorquina opten a un dels reconeixements més prestigiosos per a llibres de cuina internacionals

El Govern descarta recuperar la gestió pública de la cuina de Can Misses malgrat les crítiques

El darrer episodi, la detecció d’aliments caducats que s’havien servit a pacients, ha monopolitzat una part del torn de preguntes del Parlament balear

Una mostra de cuina amb molts gustos omple el passeig de Portocristo

Segons el delegat municipal, la convocatòria permet copsar el potencial gastronòmic del municipi

Menú de luxe a la XVII Mostra de cuina marinera de Portocristo

Quatre restaurants i sis cellers oferiran vuit plats selectes i 15 referències de vi el proper dilluns al passeig de la Sirena

Eivissa, l’illa de les estrelles Michelin

Sis xefs multiguardonats hi cuinaran aquest estiu amb preus que poden superar els 1.500 euros per menú

Volem pa amb oli

Amb colzes i suor

La gastronomia ha viscut en primera persona les conseqüències del 'soufflé' mediàtic

CCOO demana la dimissió de la gerent de Son Espases com a màxima responsable de la situació de la cuina

El sindicat l'acusa de mentir quan declara que no tenia constància oficial de les deficiències fins fa pocs dies