Cristina Ros

Quan totes les portes estaven tancades
Periodista | 01/01/2021

Entre els pressupostos i els recursos humans
| 06/11/2020

Eliminar els puters
Periodista | 30/10/2020

Explotació sexual de menors i memòria
| 02/10/2020

Una qüestió de supervivència
| 18/09/2020

Bravejar del curs passat és un insult, ministra
| 28/08/2020

Entre el cine i els bunyols
Periodista | 31/07/2020

Tornar enrere per poder anar endavant
Periodista | 19/06/2020

Miquel Bezares: “A la maduresa, no hi arribam mai”
Palma | 03/04/2020
Entrevista al poeta que va publicar el seu llibre més recent alhora que es decretava l’estat d’alarma

Sebastià Alzamora i Cristina Ros conversen sobre 'Reis del món' per Instagram
Palma | 01/04/2020
Davant la impossibilitat de continuar amb les presentacions de la novel·la, el Grup 62 proposa aquesta iniciativa, que es farà aquest horabaixa a les 19 h

L’Observatori del paisatge pintoresc
| 15/02/2020

Què n’hem de fer, dels Goya, a Palma?
| 31/01/2020

El mal negoci de baratar natura per plaques solars
| 27/12/2019

Necessitam un canvi d’aires
Palma | 01/06/2019

A lloure
| 23/02/2019

Ni bo ni dolent
| 15/02/2019

Canvi de prioritats
| 01/12/2018

Santuari de Cura, menjar i estar al cim sagrat
| 16/11/2018
És un restaurant per carregar-se d’energia: cuina mallorquina més que recomanable, qualitat i quantitat. Des de les terrasses, l’illa és tota teva

Si no demanes pasta, no existeixes?
| 29/06/2018

Llibertat i cultura
14/05/2018

El bumerang
07/05/2018

Més mànec que cullera
| 30/03/2018
En qualsevol iniciativa hi ha dues condicions que contribueixen a l’èxit, al fracàs o al fet de passar sense pena ni glòria, que, en realitat, vol dir passar amb molta més pena que glòria

Gaudeix, és clar que sí, amb molt de gust
24/03/2018
Maria Moreno, al front de la cuina, i Cristina Díaz a la sala, fan d’aquesta taverna de la vella Palma un lloc referent per al bon menjar i el millor vi

Forn de la Glòria, quan un carrer duu el teu nom
| 10/03/2018
És una institució a Ciutat. Pa i pastissos, tot es cou al més que centenari forn de llenya. L’esforç per mantenir la tradició es nota i es valora

Els mecanismes, els recursos... ja hi tornam a ser
| 10/03/2018
Es respon a caprici de qui governa, segons interessos electorals o de qualsevol altra mena o segons disponibilitat tan puntual que no se sustenta dos dies

Com a la mascota: “No l’abandonis”
| 03/03/2018

Més equipaments culturals que mesos de legislatura
Palma | 02/03/2018
Entre les distintes administracions, hi ha projectades una vintena de noves grans infraestructures a les Illes

Qüestió de referents
| 02/12/2017

Javier Vallhonrat: “Se’ns ha oblidat que som natura”
Palma | 11/11/2017

Terra Cuita, la nova artesania, la de sempre
| 23/06/2017
Des del 1861, la cinquena generació d’una família, amb Pep Serra Crespí al capdavant, aposta per la renovació de la ceràmica i obre botiga a Palma