carles capdevila

Sense autocrítica no anirem enlloc

Article complet de Carles Capdevila i Plandiura (els Hostalets de Balenyà, 1965-Barcelona, 2017) a l’ARA (17-XI-2016), periodista, director fundador d’aquest diari. Demà compliria 53 anys. És ben actual la seva crida a fer autocrítica, a tenir autoexigència i assumir responsabilitats. El cas de Reus, a què ell al·ludia en aquesta peça d’opinió, és el de la dona de 81 anys que va morir en un incendi causat per les espelmes d’una casa amb el corrent elèctric tallat. També esmentava el cas d’Ester Quintana, la barcelonina que va perdre un ull per un impacte de projectil durant la manifestació del 14 de novembre de 2012.

L'anuari de l'educació de Balears homenatja Carles Capdevila

Comparteixen que l'educació s'ha de viure "amb passió", però que també se n'ha de parlar a partir de la "reflexió i de l'experiència"

Els que ens ha anat bé

Article de Carles Capdevila i Plandiura (els Hostalets de Balenyà, 1965 - Barcelona, 2017) a l’ARA (21-XI-2016). Tal dia com avui de fa cinc anys Carles Capdevila, llavors director de l’ARA, em va encarregar aquesta secció, Abans d’ara, que aspiro a mantenir fidel a la seva idea. Agraeixo l’oportunitat. De llavors ençà el diari ha publicat en aquesta pàgina 1.801 peces històriques del periodisme català. Són uns cinc-cents els autors que han aparegut fins ara a partir d’aquesta tria, dels quals vint-i-un en més de quinze ocasions. Entre ells, Josep Maria de Sagarra, Ors, Carles Soldevila, Gaziel, Miquel dels Sants Oliver, Irene Polo, Rovira i Virgili, Andreu Nin, Joan Peiró, Montserrat Roig, Joan Fuster, Vázquez Montalbán, Ramon Barnils.

En un dia de dol, gràcies pel vostre suport

Més actualitat, en una selecció de piulades

Carles Capdevila: "No hi ha cap alumne que es mereixi un mestre desanimat"

El director fundador del diari ARA ha participat en la desena edició del Fòrum de l'Ocupació de la UIB amb una xerrada en què ha desgranat els punts clau per educar amb alegria