alimentació ecològica

El projecte Escudella aposta per una alimentació sostenible i saludable per als més petits

Durant el mes de juny es varen repartir gairebé 5.000 menús

Les finques de Custòdia Agrària de Menorca augmenten demandes durant coronavirus

La finca de Santo Domingo fa 45 caixes més de verdura ecològica a la setmana

Eivissa duplica l'agricultura ecològica

Durant la darrera dècada el nombre de productors ha passat de 46 a 80

Empreses balears promocionaran el producte ecològic de les Illes a la fira Biofach de Nuremberg

L'estand, que es presenta sota el nom de Bio Illes Balears, acollirà un total de vuit empreses, dues més que l'any passat, procedents de Mallorca i d'Eivissa

Maria Avellà: “Consumir ecològic és una inversió en tu mateix i en l’economia local”

Es Forn Vell de Calvià fa un any que està en funcionament; conversam amb la seva impulsora sobre productes de quilòmetre zero i la situació del municipi