alimentació

Salut limita el consum de salsitxes, croquetes, pizzes i hamburgueses als centres educatius i sanitaris

El nou decret sobre dieta mediterrània que regula els menús vol afavorir els productes de proximitat per contribuir a prevenir l'obesitat

Salvar el menjar de les escombraries, el primer gran èxit de l’economia circular

La tecnologia surt al rescat de botigues i restaurants a través d’aplis que els permeten trobar un comprador per tot el que no han venut

El Govern destina 800.000 euros als escorxadors de les Illes

Aquests centres han hagut de fer unes inversions molt elevades per poder adaptar-se a una normativa cada vegada més exigent

La falta de punts de venda ofega els petits productors de fruita i verdura

Els llocs de comercialització de Mercapalma dels pagesos locals passen de 39 a 29 en només cinc anys

La bona collita i la qualitat del raïm auguren un 2019 positiu

La producció del vi de qualitat ha pujat prop d’un 21%

Les autoritzacions de vinya en frenen una major expansió

Tot i el fort impuls que està agafant el sector, el sitema de quotes europees i les autoritzacions necessàries per sembrar en limiten el creixement a les Illes

La venda de vi de les Illes creix prop d’un 50% en una dècada

El 2018 se’n varen comercialitzar 49.918 hectolitres, davant els 33.223 venuts el 2008

Menorca participa en la segona trobada d'alimentació sostenible a París

L'Agència Menorca Reserva de la Biosfera ha aprofitat per presentar les set línies de treball a desenvolupar en l'estratègia alimentària

A l’edat mitjana gairebé no es menjava porc a Palma

Una investigació de l’arqueozoòleg Àlex Valenzuela identifica que el 90% de la carn consumida a Ciutat en l’època medieval era de cabra i ovella

Només un 2% del que es menja a Eivissa es fa a l’illa

IPF crea un projecte per promoure el consum de producte local

Un 'ARA Balears' per 'degustar' amb Ferran Adrià

Aquest diumenge el cuiner intervé en la creació d’un diari molt especial

La concentració arriba al sector dels forns i pastisseries de Palma

Només sis cadenes sumen quasi 50 establiments, mentre que els petits locals lluiten per sobreviure

Només quatre inspeccions de control alimentari a les Illes Balears en quatre d'anys d’activitat

L'Agència d'Informació i Control Alimentaris AICA imposa dues sancions greus pel retard en el pagament

Aliments sans als menjadors públics

El preu de l’ametla a les llotges peninsulars continua pujant, amb increments que es mantenen des de fa uns mesos, encara que amb situacions diferents segons cada llotja

Alguns comerços d'alimentació de Palma, Calvià i Llucmajor venen productes caducats

Entre els aliments intervinguts, hi figuren diversos envasos de llet en pols infantil i altres aliments que incomplien les normatives sobre l'etiquetatge

El preu del peix i el marisc es manté a Menorca amb vista a les festes de Nadal i Cap d'Any

El rap és el producte més costós, i el segueixen de molt a prop el calamar i la gamba menorquina

Les màquines expenedores de carn arriben a les Illes Balears

La cadena Suma amplia a Sa Pobla la seva atenció al client a les 24 hores del dia

Associacions de pares exigeixen que es prohibeixi el panga als menjadors de les escoles

La CEAPA tem que darrere la decisió d'algunes multinacionals de deixar de vendre aquest peix hi hagi moltes més raons que les esmentades

L'engany de l'alimentació

La publicitat enganyosa per vendre menjar és una qüestió d’ètica, però també de salut

En defensa del veganisme ben planificat

Sonia Martínez, doctora en ciències biosociosanitàries, qüestiona les modes alimentàries

Dos detinguts a Inca per distribuir il·legalment productes caducats

Incloïen el gènere al costat d'altres aliments en bon estat. Tenen una voluminosa cartera de clients dedicats a la restauració i repartits per tot Mallorca

Gràcies!

Els aliments són tresors alimentaris que determinen el nostre benestar diari