Publicitat
Publicitat

CAS PISTORIUS

La xicota de Pistorius estava parlant amb ell quan va morir, segons el fiscal

El fiscal ha carregat contra l'atleta, a qui ha dit que està "construint una versió tan improbable que ningú el creu"

La xicota d'Oscar Pistorius estava parlant amb ell a través de la porta de la cambra de bany quan va morir tirotejada pel corredor, segons ha assegurat aquest dilluns el fiscal Gerrie Nel en una nova sessió del judici per assassinat contra l'atleta sud-africà.

"Tots els crits i els xiscles (de Pistorius) van ser perquè ella estava parlant amb ell i fugia per salvar la vida", ha dit. Pistorius, per contra, manté que cridava a qui va creure que era un intrús tancat a la seva cambra de bany, a qui va demanar a crits que sortís de casa. Nel ha preguntat a Pistorius per què la seva parella, la model Reeva Steenkamp, estava dreta al costat de la porta –com va testificar un pèrit policial– i no amagant-se a l'interior del bany quan va ser tirotejada.

"Estava parlant amb vostè", ha argumentat el mateix fiscal, dirigint-se a Pistorius. El fiscal descarta que Steenkamp es quedés callada malgrat els crits de pànic de Pistorius per por que el lladre l'ataqués. El corredor ha tornat a plorar en repetides ocasions en recordar la nit del crim davant les preguntes de l'acusació pública. "Vostè està construint una versió tan improbable que ningú mai el creuria", ha dit el fiscal a Pistorius en un moment del judici.

Històries de superació esportiva

Etiquetes