Copa del Rei ACB 2011
Esports 09/02/2011

Pascual no dóna cap pista i diu que decidirà el descartat mentre estigui a l’AVE direcció Madrid

Xavi Pascual no ha volgut dir qui serà el descartat (Morris, Mickeal o Anderson) de cara a la Copa i admet que ho dirà, si pot, deu minuts abans de que es tanqui el plaç

David Jover
1 min
Pascual esperona els seus

BarcelonaNo és fàcil deixar fora d’una competició tan important com la Copa del Rei jugadors d’alt nivell com Terence Morris, Alan Anderson o Pete Mickeal.

Aquest darrer, que té l’alta mèdica des de dijous passat, es va mostrar ahir molt confiat en poder jugar i va considerar que el “decebria” quedar-se fora. Tot i així, un d’ells haurà de veure la Copa des de la grada.

La papereta que té Pascual no és gens senzilla, ja que Mickeal és molt competitiu però acaba d’una lesió al genoll de dos mesos de durada. A la roda de premsa prèvia al tret de sortida de la Copa del Rei, el preparador de Gavà ha considerat que “únicament ha fet dos entrenaments complerts amb tota la plantilla. La seva evolució és bona, però encara l’he de veure en els dos entrenaments més importants, que són el d’avui i el de demà al matí”, ha dit Pascual.

Tots els mitjans informatius desplegats al Palau l’han qüestionat sobre qui seria el descartat, i quan li han dit si Morris ho podria ser tot i no jugar en la posició d’aler no ha tancat del tot la porta. “No hi ha ningú imprescindible en aquest equip”, ha sentenciat.

A més, ha assegurat que començarà a pensar sobre qui descarta “a l’AVE cap a Madrid” i ha explicat que donarà la llista de jugadors inscrits a l’ACB, si pot, “a les 19:45 de dijous”. El que sí ha volgut deixar clar Pascual és que la decisió ha de ser “coherent i lògica” en tots els sentits.

stats