WATERPOLO
Esports 12/04/2014

El CN Sabadell es cruspeix el Vouliagmeni i revalida el títol de la Champions de waterpolo femení (19-10)

Maica Garcia ha liderat les vallesanes amb un primer quart espectacular

Foto de família del CN Sabadell, guanyador de la Copa d'Europa de waterpolo femení / CN SABADEL

SabadellEl CN Sabadell ha revalidat el títol de campiones d'Europa de waterpolo femení després de superar el Vouliagmeni grec a la piscina de Can Llong per un clar (19-10). Les noies de Nani Guiu han sentenciat la final amb un inici de partit fantàstic, ja que els sis primers atacs han acabat amb cinc gols. Tres gols consecutius de Maica Garcia, més els de Pili Peña i la nord-americana Melissa Seidemann, han situat el 5-0 de sortida. Tsoulaka ha fet el 5-1, però Laura Ester ha estat fantàstica a la portera sabadellenca i en el darrer segon del primer quart la capitana Olga Domènech ha fet el 6-1.

Les noies de Nani Guiu ja havien sentenciat les semifinals a l’Orizzonte Catania italià amb un gran primer quart (6-2), però han seguit concentrades la resta del partit. Amb el suport d'una piscina plena amb 2.000 persones, el CN Sabadell ha aconseguit el seu tercer títol de campiones europees en els darrers quarts anys. L'inici del segon quart ha estat demolidor amb dos gols més de Maica Garcia i un altre de Judith Forca per posar el 9-1 al marcador. Xenaki i Chyaroti han maquillat el marcador abans del descans, amb l'hongaresa Gabi Szucs i Pili Peña marcant dos gols més (11-3).

Amb la final sentenciada, el partit s'ha convertit en un intercanvi de cops. Jennifer Pareja, Szucs, Seidemann i Maica Garcia han marcat durant el tercer quart (15-6). El darrer ja ha estat un tràmit,amb gols de Judith Forca, Mati Ortiz i Jennifer Pareja, fent temps per a un triomf espectacular per demostrar que les campions d'Europa són les jugadores del Sabadell.