WATERPOLO
Esports 28/09/2019

El CN Mataró, amb 7 gols d'Anni Espar, derrota el Sabadell a la Supercopa femenina

Set gols de la jugadora internacional han donat al Mataró el seu segon trofeu

Anni Espar guia el Mataró al triomf contra el Sabadell a la Supercopa femenina

BarcelonaTres anys després, el CN Astralpool Sabadell de waterpolo femení va tornar a perdre un títol estatal. Les vallesanes van perdre als penals la final de la Supercopa d’Espanya, torneig que havien guanyat sempre des de la seva creació. La final, celebrada a Can Llong, a Sabadell, significa el segon títol del CN Mataró, l’equip que precisament fa tres anys va derrotar les sabadellenques a la final de la Copa de la Reina de l’any 2016. Anni Espar, amb 7 anys, va ser clau en el triomf maresmenc.

El Sabadell, que buscava la seva onzena Supercopa, va començar amb força gràcies a un parcial de 5-0 que semblava decidir la final, ja que al descans l’equip de David Palma guanyava per 8-4. A més, a l’inici del tercer quart les locals van aconseguir el 9-4. Però el Mataró va aixecar-se amb un partit increïble precisament d’Anni Espar, escollida MVP de la final gràcies als seus 7 gols. Espar ha deixat precisament aquesta temporada el Sabadell per anar al Mataró, on liderà un projecte que hauria d’igualar una lliga on el Sabadell no ha tingut rival els últims anys. Un parcial de 0-4 al tercer quart va portar el partit a un intercanvi de cops que va acabar amb empat (10-10). Als penals, la francesa Lorene Derenty va aturar el llançament de la italiana del Sabadell Laura Barzon, un dels fitxatges d’aquesta temporada, i Helena Lloret va donar el títol a les maresmenques.