Publicitat
Publicitat

WATERPOLO

El CN Poblenou Enginyers celebra el seu ascens a la Divisió d'honor de waterpolo

La festa serà el dissabte 26, de 17.00ha 20.00h, al CEM Can Felipa on hi haurà el “Cinquè Quart” i una exhibició de Natació Sincronitzada, la nova secciódel Club

El Club Natació Poblenou Enginyers (CNPN), que el passat dissabte 5 d’abril va aconseguir l’ascens matemàtic a la Divisió d’Honor de Waterpolo a la piscina de la Unió Esportiva d’Horta, celebrarà aquest dissabte 26 la fita de tornar a la màxima categoria després de 13 anys. El Club es va veure obligat a abandonar Divisió d’Honor l’any 2001 per motius econòmics immers en una greu crisi social i esportiva.

La celebració començarà a les 17.00hamb una exhibició de Natació Sincronitzada, la nova secció del Club i continuarà amb el partit de la darrera jornada de Primera Divisió de la lliga estatal de Waterpolo contra el Tenerife Echeyde, que es juga la promoció.

Entre el 2001 i el 2003, un cop iniciada la nova etapa del Club, la nova Junta Directiva es va veure obligada a baixar l'equip de Divisió d’Honor a 4a Divisió per motius econòmics.

Històries de superació esportiva