WATERPOLO
Esports 29/08/2013

L'Atlètic Barceloneta organitzarà les dues properes 'Final Six' de la Champions de waterpolo

Aquesta temporada es modifica el sistema de la fase final amb sis finalistes i no quatre, com abans

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de penjar-se el bronze a la darreraChampions League de Waterpolo, la màxima competició europea masculina, el ClubNatació Atlètic-Barceloneta (CNAB) organitzarà les 'Final Six' d’aquestacompetició durant les properes dues temporades, corresponents a les edicions 2014 i 2015.Serà la primera vegada que la Final de la Champions la disputin 6 equips.

En una reunió celebrada a Roma ahir, 28d’agost, la Ligue Européenne de Natation (LEN) va fer aquest anunci de lamà del seu President, Paolo Barelli. La decisió ve motivada pel recolzament quela Federació Catalana de Natació, la Real Federación Española de Natación il’Ajuntament de Barcelona han mostrat cap al CNAB i la seva iniciativa.Barcelona competia per organitzar aquest esdeveniment amb d’altresciutats com Budapest (Hongria), Istanbul (Turquia) i Brescia (Itàlia).

Després del gran èxit organitzatiu delsMundials de Natació d’enguany, Barcelona tornarà a ser l’escenarid’un gran esdeveniment esportiu, que el 2014 tindrà lloc els dies 29, 30i 31 maig.

stats