Publicitat
Publicitat

Futbol Català

L'estadi es va estrenar i omplir en un amistós contra el FC Barcelona

El Figueres celebrarà els 25 anys de Vilatenim

El proper 21 d'agost (19:30 hores) l'equip blanc-i-blau retrà homenatge a l'efemèride de la inauguració del seu estadi en un partit contra l'Espanyol B on estaran presents els jugadors de la temporada 1986/1987

Un dels estadis més emblemàtics i amb més capacitat de públic de Catalunya, el Municipal de Vilatenim, celebrarà el dia 21 d'agost el seu primer quart de segle de vida. La directiva del Figueres es vestirà de gala aquella data amb la disputa d'un amistós entre el seu conjunt de Primera Catalana i l'Espanyol B, un dels favorits al títol de lliga de Tercera. Aquest partit comptarà amb la presència de la pràctica totalitat dels integrants i cos tècnic, amb José Manuel Esnal "Mané" al capdavant, que van formar part de l'equip que va estrenar les instal·lacions la temporada 1986/1987.

La celebració (dia 21 a les 19:30 hores) es farà quatre dies abans de la data real en què l'equip del Figueres va rebre, un 25 d'agost del 1986, el primer equip del FC Barcelona en un amistós que va omplir per primera vegada les instal·lacions gironines. El club fa una crida a la seva massa social perquè assisteixi al partit contra el conjunt espanyolista i celebri l'efemèride del seu estadi.

Històries de superació esportiva