Esports 14/02/2011

La victòria del Madrid, construïda al minut 1

1 min

L'expulsió de Casillas

Potser el guió del partit no hauria canviat tant amb l'Espanyol jugant contra deu o contra onze. El Madrid va reinterpretar el partit i va saber donar la pilota al rival per confondre'l, fer-lo descuidar la defensa i matar-lo al contraatac amb Adebayor, Özil i Cristiano.

Defensa avançada

L'Espanyol sabia que el Madrid juga còmode quan té metres per córrer i, tot i així, va optar per jugar al límit del fora de joc, defensant a camp obert. Els laterals van pujar molt i, tot i les ajudes de Baena, la defensa sovint va estar superada quan els van encarar en carrera.

Marcelo val per dos

Di María va ser l'home sacrificat per recompensar l'equip després de la vermella a Casillas. Mourinho va donar doble responsabilitat a Marcelo. Ell va ser qui va acompanyar els atacs, l'autor del primer gol, incorporant-se des de la seva tasca principal, defensar.

Els canvis

El Madrid va començar a guanyar el partit en el primer canvi i va agrair que l'Espanyol no fos prou atrevit, contra deu, per revolucionar el partit abans. A Pochettino li va tremolar la mà per ser més ofensiu i va acabar caient sense una última ocasió de gol.

stats