Esports 21/04/2011

"La victòria contra el Barça té més valor"

David Jover
2 min
"La victòria contra el Barça té més valor"

Barcelona.José Mourinho és un tipus especial. Tan bon punt va acabar el partit, el tècnic portuguès va marxar als vestidors per pensar i reflexionar i per intentar parlar amb la seva família. Ningú sabia on era fins que al cap de cinc minuts va tornar a sortir al terreny de joc.

Aleshores, els seus jugadors, encapçalats per Jerzy Dudek i Pepe van començar a mantejar-lo i el van assenyalar com al gran artífex del triomf dels blancs, que no guanyaven una Copa del Rei des de l'any 1993. El públic del Reial Madrid va començar a victorejar-lo

I és que José Mourinho ahir també va fer història. S'ha convertit en el primer entrenador de la història que ha guanyat la Copa a Itàlia, Anglaterra i, ara, a Espanya. Amb el Chelsea ho va aconseguir l'any 2007, i amb l'Inter de Milà la temporada passada.

Ja més tranquil i relaxat va parlar davant les televisions i es va mostrar content, però no ho va voler exterioritzar gaire, conscient que d'aquí pocs dies hi haurà un altre clàssic, aquest cop en l'anada de la semifinal de la Lliga de Campions.

"Estic molt tranquil però alhora orgullós, perquè he aconseguit guanyar un títol que el club feia divuit anys que no aconseguia", va deixar anar Mourinho. A més, el portuguès va dir que un títol d'aquestes característiques, aconseguit contra el Barça "sempre té més valor".

Respecte al partit, el portuguès va explicar que ells se sentien forts i amb opcions per guanyar des del primer minut. "Sabíem des de l'altre dia que podíem vèncer i així ha estat, encara que s'ha de reconèixer que el partit es podia decantar per qualsevol dels dos", va explicar Mou d'un partit que va veure molt "igualat" i amb molt pocs "errors".

Mourinho va acabar dient que al futbol no tot és "tenir la possessió tota l'estona".

stats