HOQUEI PATINS
Esports 10/05/2013

El Vic goleja el Vilanova i es converteix en el primer finalista de la CERS (1-6)

Els vilanovins s'han desfet després d'un gol anul·lat amb polèmica i topant una vegada i una altra amb un immens Carles Grau

Jordi Graell
El Vic ha golejat el Vilanova

El VendrellEl Vic s'ha convertit en el primer finalista de la Copa de la CERS després de golejar el Vilanova per 1-6. Els vigatans sempre han portat la iniciativa, però els vilanovins han topat una vegada i una altra amb un inspiradíssim Carles Grau i tampoc han tingut gaire sort amb els àrbitres, ja que han anul·lat de forma polèmica un possible 2-3 que ha passat a convertir-se en l'1-4 que ha sentenciat el partit.

A la primera part el Vic s'ha avançat amb dos gols de Cristian Rodríguez i Titi Roca, però només començar la segona part Esteve Pujals ha tornat a situar els vilanovins en el partit. Tot i això, l'alegria ha durat poc al Vilanova, ja que immediatament Cristian Rodríguez ha tornat a posar dos gols d'avantatge pels homes de Feran Pujalte.

Llavors ha arribat la jugada clau del partit, ja que els àrbitres han anul·lat de forma molt rigorosa un gol al Vilanova i poc després Rocasalbas ha sentenciat el partit amb l'1-4. En els últims minuts, el Vic ha aprofitat que els de Josep Lluís Delriu han llançat la tovallola per anotar dos gols més de la mà de Bancells i Rocasalbas, per acabar amb un resultat excessiu tenint en compte els mèrits del conjunt del Garraf.

El rival del Vic a la final sortirà de la semifinal que disputaran aquest dissabte a les sis de la tarda el Moritz Vendrell i el Bassano italià.