1a divisió
Esports 24/08/2013

La millor versió de l'Espanyol remunta i supera un València desconegut (3-1)

David López, Stuani i Thievy han capgirat el gol inicial de Postiga

Martí Molina
2 min
Stuani celebra el segon gol de l'Espanyol / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

CornellàL'Espanyol ha tingut les primeres ocasions del partit, amb dues rematades ajustades de Simao i Colotto i una centrada que Sutani no ha pogut rematar per ben poc. Però qui ha obert el marcador ha estat Postiga, que ha fet un xut creuat després d'una bona jugada de combinació a l'àrea blanc-i-blava.

Tot i el gol en contra, els blanc-i-blaus no han deixat de fer un bon futbol i han continuat remenant la pilota i arribant a l'àrea rival, tot i que sense ocasions tan clares en jugades de combinació. En canvi, en un servei de córner, sí que ha arribat l'empat gràcies a una centrada de Simao i a una rematada impecable de David López.

El partit ha tingut uns minuts sense control abans del descans, i a la represa els blanc-i-blaus han pogut marcar el segon al primer minut de la represa, també en una jugada d'estratègia: centrada d'una falta lateral i cop de cap de Stuani, que envia la pilota al pal i al fons de la xarxa.

Els blanc-i-blaus han mantingut uns minuts més el domini, però mica en mica han anat retrocedint fins a deixar la possessió i el domini al València. Sense control, els de Javier Aguirre no s'han trobat gens còmodes, i menys quan Djukic ha mogut la banqueta per buscar l'empat a la desesperada. Però ha estat més la sensació de perill que el perill real, ja que el València gairebé no ha xutat a porteria, excepte en algun tir llunyà que ha aturat Casilla sense dificultat.

No ha arribat el gol visitant, però sí la sentència local, després d'una jugada individual de Lanzarote (amb túnel inclòs) i una assistència perquè Thievy la clavi a l'escaire.

stats