Esports 14/01/2019

Ultres del Mallorca i del Deportivo es varen veure implicats en una baralla als voltants de Son Moix

La Policia Nacional ha identificat 20 aficionats de tots dos equips

Ara Balears
1 min
Imatge dels aficionats radicals del Mallorca abans del partit del passat dissabte

PalmaLa Policia Nacional ha identificat 20 aficionats del Mallorca i del Deportivo de la Corunya, que dissabte passat es varen veure implicats en diverses baralles i discussions abans i després del partit disputat a l'estadi Son Moix, segons ha informat l'agència Efe.

Segons fonts policials, cap a les 19.45 h es va produir el primer enfrontament, en el qual varen resultar ferits lleus diversos seguidors del conjunt gallec. Aquests aficionats varen explicar que varen ser increpats per aficionats radicals del Mallorca, que varen justificar l'agressió per fets del passat.

Quan va finalitzar el partit, una part del dispositiu policial va acompanyar els seguidors del Deportivo a la sortida de l'estadi, on es va registrar un segon enfrontament, aquesta vegada verbal, amb seguidors mallorquinistes.

Imatge del partit d'aquest dissabte entre el Mallorca i el Deportivo

Més tard, a les 00.30 h, a la cruïlla del camí dels Reis i el camí de la Vileta, es va produir una altra baralla entre aficionats radicals de totes dues aficions, que es varen agredir de manera "violenta" amb puntades de peu i cops de puny, segons ha assenyalat la Policia Nacional.

Els agents varen identificar una vintena d'aficionats de tots dos equips i varen notificar la incidència a la Comissió Nacional contra la Violència i Intolerància en l'Esport.

La Policia proposa a la Delegació del Govern de les Illes Balears que imposi sancions als implicats en la baralla per infracció de la Llei de l'esport, amb una quantia mínima de 3.000 euros.

stats