Primera Divisió
Esports 01/06/2013

José Mourinho marxa del Madrid acomiadant-se dels Ultras Sur

El tècnic portuguès ha rebut una placa dels seguidors radicals després de la victòria contra l'Osasuna (4-2)

Ara
1 min
José Mourinho

MadridJosé Mourinho, que va deixar Diego López i Iker Casillas fora de la convocatòria, ha decidit apostar per Jesús com a porter titular del Reial Madrid i ha deixat Adán a la banqueta. El tècnic portuguès ha dirigit aquest dissabte al Santiago Bernabéu el seu últim partit de l'equip blanc.

Abans de començar el partit, durant la presentació, José Mourinho ha estat xiulat majoritàriament pels aficionats del Santiago Bernabéu. El tècnic ha ocupat el seu lloc tard i l'àrbitre s'ha vist obligat a aturar el partit perquè els fotògrafs han envaït els lateral de la gespa.

Els aficionats ultres del Reial Madrid han repetit càntics a favor de José Mourinho, la qual cosa ha provocat constantment la resposta en forma de xiulets de la resta dels seguidors de l'equip blanc.

El Reial Madrid ha superat l'Osasuna (4-2). L'equip blanc s'ha avançat gràcies als gols d'Higuaín i Essien, però el rival ha igualat el marcador gràcies a Roberto Torres i Cejudo. Benzema ha marcat el tercer gol local i Callejón, el quart.

En marxar, el tècnic s'ha acomiadat de la zona que ocupen els Ultras Sur, que han mostrat pancartes de suport al portuguès. José Mourinho ha rebut una placa dels seguidors radicals.

stats