Futbol Femení
Esports 21/01/2012

L'Estartit enceta la segona volta amb una visita a Lezama que pot ajudar el Barça

Les noies de Rafel Gil jugaran contra l'Athletic a Bilbao (12h), en un duel que seguirà de reüll l'equip blaugrana, que juga contra el Collerenc (11.30h), per mirar d'ampliar diferències en la classificació

Natalia Arroyo
2 min
La portera del Barça, Laura Ràfols, ha de volar per evitar un gol de l'Estartit a les semifinals de la Copa Catalunya.

BarcelonaLa segona volta de la Primera Divisió femenina comença aquest diumenge amb dos partits, a priori, assequibles per a l'Espanyol i el Sant Gabriel i dos desplaçaments complicats per a l'Estartit i el Barça, sobretot per al primer.

L'Espanyol rep a Sant Adrià (12h) al Llanos de Olivenza, un conjunt que, tot i que li va prendre dos punts amb un empat a un a Extremadura en la primera jornada de lliga, sembla lluny de poder inquietar l'actual equip de Luis Carrión. Aquell bloc del debut, i el d'ara, no tenen res a veure i, 17 partits després, les blanc-i-blaves aspiren a retallar punts als dos primers classificats, Barça (49 punts) i Athletic (46), mentre consoliden una tercera plaça (42) que sembla segura, amb el quart classificat, el Llevant (34), a vuit punts.

El Sant Gabriel jugarà, a partir de les 12.45h al Mpal. Ruiz Casado, contra El Olivo, penúltim classificat. Les de Pedro Martín confien en començar bé la segona part de la temporada per seguir ocupant la zona còmoda de la classificació. Actualment el 'Sangra' és desè amb 21 punts. Una victòria allunyaria els fantasmes de la zona baixa, excessivament a prop, i alimentaria la il·lusió de poder competir per ser un dels sis primers classificats.

El Barça i l'Estartit tindran partits més complicats fora de casa. Les blaugranes, que conservaran el lideratge passi el que passi, viatgen a Palma per veure's les cares amb un Collerenc (11.30h) que lluita per mantenir la categoria (és 13è amb 17 punts). El conjunt balear sempre canvia de cara quan actua com a local i, malgrat que enguany no sigui l'equip agressiu i perillós d'altres temporades, buscarà incomodar a les de Xavi Llorens des del primer minut. Enguany, però, el Barça està resolent amb contundència tots els desplaçaments difícils i segueix sense conèixer la derrota.

Les blaugranes seguiran molt de prop el que faci l'Athletic Club, que rep l'Estartit a Lezama a les 12h. Les gironines, després de dues victòries consecutives, l'última també en terres basques contra la Reial Societat, no tenen res a perdre i podrien fer un favor al Barça si esgarrapen algun punt a les lleones.

La resta de la jornada la completen els següents partits:

Reial Societat - València

Sporting de Huelva - Màlaga

Reocín - Prainsa Saragossa

Rayo Vallecano - Lagunak

Llevant - Atlètic de Madrid

stats