Esports 21/10/2018

Primer triomf del Reus a casa (2-1)

Els gols de Ledes i Domínguez permeten derrotar el Rayo Majadahonda

Gus Ledes marcant el primer gol del Reus

ReusEl Reus Deportiu ha donat la primera alegria de la temporada a la seva afició a casa, en derrotar el Rayo Majadahonda per 2-1 gràcies a un gol de Juan Domínguez a manca de cinc minuts pel final d'un duel igualat.

L'equip de Xavi Bartolo, que portava dos triomfs fora de casa però com a local tenia un empat al derbi contra el Nàstic, ha vist com el Rayo feia el primer gol a l'inici de la segona part, quan una contra madrilenya ha acabat amb un xut al pal que ha tocat en el porter Edgar Badia abans d'entrar. El Reus però, ha reaccionat ràpid amb una rematada de cap de Gus Ledes. I finalment, el xut creuat de Domínguez ha donat als reusencs el tercer triomf de la temporada, allunyant-los de la zona de descens.