Publicitat
Publicitat

Barça

La trajectòria de Tito Vilanova al Barça, en 10 portades

Una etapa, resumida en 10 portades molt significatives

Fem un repàs de la trajectòria de Tito Vilanova al Barça a través de 10 portades de l'ARA.

Des del 28 d'abril del 2012, quan Sandro Rosell va anunciar que seria el substitut de Pep Guardiola a la banqueta de l'equip blaugrana, fins al 20 de juliol del 2013, quan es va veure obligat a deixar el seu càrrec.

" L'hora de Tito", a la portada del diari del 28 d'abril de 2012, quan Sandro Rosell, president del club, anunciava que el tècnic de Bellcaire de l'Empordà entrenaria el Barça després de l'adéu de Pep Guardiola.

" El Pep em va animar a acceptar", va dir Tito Vilanova. La portada és del 16 de juny del 2012, amb l'entrenador del Barça en el dia de la seva presentació com a primer tècnic del club.

" Consolidar el somni", títol de l'especial de la temporada 2012-2013, publicat el 17 d'agost del 2012, amb Tito Vilanova protagonitzant la portada. El tècnic "afronta el repte de donar continuïtat al millor Barça de la història", al subtítol. I ho va aconseguir, amb la Lliga dels 100 punts.

" Tito-Mou. Primer acte". El 23 d'agost de 2012 l'ARA dedica la portada a la prèvia de la Supercopa. "Aquest Barça serà recordat com un dels millors equips de la història", diu la bafarada de Vilanova.

" Ànims, Tito". A la portada del 20 de desembre del 2012: "L'entrenador del Barça recau en la seva malaltia i serà operat avui d'urgència. La notícia commociona el barcelonisme i el món del futbol".

" Ben tornat, Tito". El 27 de març del 2013 el tècnic del Barça va tornar a la disciplina del club. "L'entrenador aterra a l'aeroport del Prat i s'incorporarà a la feina de manera gradual", deia el subtítol.

El 2 d'abril del 2013 la portada de l'ARA destacava que el Barça s'entrenava, el dia abans a París, a les ordres de Tito Vilanova, que ja seuria a la banqueta contra el PSG, als quarts de final de la Lliga de Campions.

" Aquesta feina em diverteix i mai he pensat a deixar-la", deia Tito Vilanova a la portada de l'ARA del 27 d'abril del 2013. L'entrenador frenava "la revolució i els canvis dràstics en la plantilla del Barça", segons remarcava el subtítol.

" La primera Lliga de Tito", a la portada del 12 de maig del 2013. El Barça va guanyar el títol arribant als 100 punts.

" Tito ho deixa", la pitjor notícia, a la portada de l'ARA del 20 de  juliol del 2013. El diari va resumir els seus 605 dies de lluita constant.

Històries de superació esportiva

Etiquetes