Apunts blaugranes
Esports 03/09/2011

El torn dels internacionals

Una altra assistència de Messi

L'Argentina va guanyar l'amistós disputat a Calcuta contra Veneçuela per 0-1, gràcies a un gol de Nicolás Otamendi al minut 66. El migcampista albiceleste va rematar de cap al primer pal un córner picat pel crac blaugrana, que continua consolidant la seva faceta de passador, a més de golejador, amb la seva selecció. Tant ell com Javier Mascherano van jugar els 90 minuts.

Espanya reacciona a la segona meitat

La selecció espanyola va veure com Xile, més vertical i ambiciós en el primer temps, feia sang de la defensa avançada d'Espanya i primer Isla (10') i després Vargas (20') van avançar els xilens abans del descans. Iniesta al minut 55, amb un fort xut des de la frontal, i Cesc al 70', entrant des de segona línia, van rescatar la selecció per capgirar el resultat. De rebot després d'un penal comès sobre Arbeloa, Cesc va fer el 3-2 final.

Del Bosque va fer jugar d'entrada Xavi, Villa i Busquets, però només el de Badia va disputar els 90 minuts. Xavi va ser substituït per Cesc al minut 64 i Villa per Pedro al descans, quan també va entrar Iniesta. En el bàn dol Xilè, Alexis Sánchez va jugar tot el partit.

Abidal juga els 90 minuts

El defensa francès va ser titular en la victòria de França (1-2) contra Albània, en un partit de classificació per a l'Euro 2013. El madridista Benzema va obrir el marcador per als bleus ben aviat i M'Vila va ampliar l'avantatge poc després. L'albanès Bogdani va fer l'1-2 definitiu.

El Mali de Keita i la Copa Àfrica

Seydou Keita juga avui a les 21.00 hores contra Cap Verd el penúltim duel de classificació per a la Copa Àfrica del gener. La seva selecció, Mali, és segona del grup 1 amb 6 punts, un menys que el seu rival, i vol vèncer per situar-se líder, que els asseguraria plaça.