TRIAL
Esports 10/03/2019

Toni Bou guanya el seu 25è títol mundial

El pilot acumula tretze corones de X-Trial i dotze més en la modalitat de TrialGP

Ara / Efe
1 min
Toni Bou guanya el seu 25è títol mundial

BarcelonaToni Bou (Repsol Honda Team) s'ha proclamat aquesta matinada campió del Món de X-Trial a Marsella (França) per tretzena vegada en la seva carrera. El pilot de Piera segueix construint un llegat de llegenda i ja acumula un total de 25 títols mundials en el seu palmarès comptant les dotze corones que té de la modalitat de TrialGP.

El català ha decidit el seu últim èxit de manera matemàtica a la penúltima cursa del circuit internacional. "Són tretze temporades consecutives dominant el Campionat del Món de l'especialitat 'indoor', des de la primera corona el 2007", ha destacat l'equip Repsol Honda en un comunicat oficial, traient pit de la seva trajectòria.

Bou s'ha endut el títol mundial en el primer 'match ball' que ha tingut. Aquest curs ha comptat per victòries les proves de Budapest, Bilbao, Granada i Marsella, demostrant el seu domini del món del Trial, normes i característiques especials a banda. El pilot celebrarà definitivament el seu nou èxit a l'última prova del calendari, el 27 d'abril a Andorra la Vella.

stats