TRIAL
Esports 13/07/2014

Toni Bou aconsegueix a Bèlgica la seva victòria número 60 al Mundial

El de Piera suma un nou triomf per davant d'Adam Raga i d'Albert Cabestany

Ara
1 min

BarcelonaNou triomf de Toni Bou, que ha aconseguit la victòria número 60 de la seva carrera al Mundial de Trial, aquesta vegada en Comblain-au-Pont, Bèlgica. No ha estat gens fàcil per al pilot acabar al capdamunt del podi aquest Gran Premi, però després d'una primera volta amb algun error, el pilot català ha pogut recuperar molts punts en una segona volta excel·lent, que li ha acabat donant la seva tercera victòria de la temporada.

Els pilots han competit en un terreny molt delicat, ja que la pluja, que ha aparegut de forma intermitent durant tota la jornada, ha fet que el fang s'acumulés a les zones i a les motos, i això ha fet encara més complicada l'evolució dels pilots entre les relliscoses pedres de Comblain-au-Pont.

Amb aquest resultat, Bou suma 20 punts més en la classificació del Mundial i augmenta a quatre punts la diferència amb el segon classificat, Adam Raga, que al GP de Bèlgica ha estat segon, seguit d'Albert Cabestany. Jeroni Fajardo ha acabat cinquè, darrere de Takahisa Fujinami.

stats