BÀSQUET : NBA
Esports 08/05/2011

El 'three-peat' dels Lakers exigirà una gesta mai vista fins ara

à.g.
1 min
El 'three-peat' dels Lakers exigirà una gesta mai vista fins ara

Barcelona.Els Lakers de Pau Gasol han guanyat els dos últims títols de la NBA. Si volen aconseguir el tercer consecutiu i sumar un three-peat, hauran de fer una gesta mai vista fins ara i convertir-se en el primer equip de la història de remuntar un 0-3. L'equip de Los Angeles necessita vèncer els Dallas Mavericks en quatre partits consecutius. El primer es juga aquesta nit (21.30 hores, Canal + Deportes) a l'American Airlines Center.

A Phil Jackson, que en el tercer partit de la sèrie va esbroncar Pau Gasol, a qui va colpejar al pit per animar-lo a reaccionar, el preocupen molts aspectes, però sobretot el llançament exterior. Els percentatges d'encert dels Lakers des de la línia de tres punts estan sent dramàtics contra els Mavericks. També serà clau la defensa sobre Dirk Nowitzki, que dissabte a la matinada va sumar 21 punts.

Els Lakers, que van desaprofitar una renda de 7 punts quan quedaven cinc minuts per acabar en el tercer partit, recuperen Ron Artest per al decisiu encontre d'aquesta nit a Dallas.

stats