Esports 23/05/2013

El Barça, millor club esportiu en gestió de xarxes socials per segon any consecutiu

En l'edició 2013 dels Social Star Awards, Leo Messi no ha tingut la mateixa sort que el seu club. En la categoria d'esportistes, s'ha emportat el guardó Cristiano Ronaldo

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha guanyat per segon any consecutiu el premi dels Social Star Awards en la categoria de millor club esportiu. Leo Messi, davanter del club blaugrana, que també estava nominat –en la categoria d'esportista més aclamat a les xarxes–, no s'ha emportat el premi finalment, que ha recaigut en el davanter madridista Cristiano Ronaldo. El club ha guanyat aquest guardó després de quedar finalista amb el Chelsea, el Reial Madrid i el Manchester United.

StarCount, una web especialitzada a mesurar la popularitat de les marques en xarxes socials i organitzadora dels premis, ha anunciat els premiats de 2013 en una gala celebrada a Singapur aquesta tarda. Altres personalitats i institucions amb presència a les xarxes socials també han estat guardonades en aquest acte presentat per l'actriu Jessica Alba i per Jeremy Piven. L'elecció dels premiats sorgeix de les votacions dels fans d'aquestes persones i institucions a les xarxes socials.

Drew Thomson, director general de Starcount, considera que "tot i la forta competència, el FC Barcelona destaca sobre els altres equips per la seva gran popularitat i per la passió que demostren els seus fans a les xarxes socials". El Barça està present a Facebook, Twitter, Google, YouTube o Tencent Weibo i ha obert perfils oficials a Instagram i Pinterest. En totes aquestes xarxes, la institució compta amb més de 65 milions de 'followers'.

stats