Futbol Català
Esports 13/03/2011

El Reus supera la Muntanyesa i aspira a tot

Tercera / Resum de la jornada 29: La Pobla torna al play-off superant al Palamós. Llagostera i Europa empaten i l'Ascó es retroba amb la victòria davant el Castelldefels

àngel Garreta
L'Amposta i el Vilanova han signat l'únic partit sense gols

BarcelonaLlagostera i Europa van obrir la jornada dissabte en un partit marcat per la forta pluja i on el terreny de joc del líder va demostrar ser una de les millors superfícies de la categoria, donat que els tolls d'aigua van brillar per la seva absència. En una emocionant recta final del partit, l'Europa es va avançar al minut 88 amb un gol de Cebri i els locals van empatar en el primer minut d'afegit amb una diana de Plaja.

Les taules entre tots dos equips han servit de profit a La Pobla de Mafumet, que torna a entrar al grup capdavanter després de superar per 0-1 al Palamós a domicili. El Manlleu s'ha tornat a enganxar al carro de la promoció d'ascens apropant-se a aquesta zona superant a un rival directe com és el Cornellà. En l'altre gran partit estrella de la jornada, el Reus ha derrotat la Muntanyesa i, a quatre punts del líder, aspira a tot en aquesta lliga després d'haver passat fa un mes unes quantes jornades seguides fora de les quatre primeres posicions.

Tampoc ha perdut corda en la lluita pels llocs de privilegi el Prat, que ha derrotat per 2-1 al Balaguer a les instal·lacions del Sagnier. Per sota, Masnou i Premià han empatat sumant un punt que no serveix a cap dels dos equips pels seus idèntics objectius. L'Ascó, amb un triomf per 3-2 davant el Castelldefels, apura les poques opcions que té de sortir de la zona calenta de la lliga, retrobant-se amb la victòria en un moment clau del campionat. El Gavà, amb gols de Cervantes i Patri a la segona part, ha derrotat un Terrassa que lluitarà fins al final per evitar un segon descens de categoria de forma consecutiva.