La tanda de penals condemna l'Eivissa

Els de Rufete han quedat eliminats a la darrera ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió B

Josep Genovard
Imatge del partit.

PalmaL'Eivissa no ha pogut aconseguir l'ascens a Segona B i ha quedat amb la mel als llavis en una tanda de penals en què els eivissencs han disposat de dues oportunitats per aconseguir la victòria.

Abans d'arribar a les penes màximes, els celestes han tingut 90 minuts i una pròrroga per deixar-se l'ànima per defensar el resultat favorable de la victòria del passat diumenge. El filial del Llevant ha estat molt superior en la primera meitat, en què ha tingut les ocasions més clares. No obstant això, el porter del conjunt balear ha evitat qualsevol gol granota.

En la segona part ha seguit el mateix guió, encara que no ha tingut tantes ocasions com en la primera. El partit ha empitjorat amb l'expulsió de Verdú i el gol local en la següent jugada. Els locals també han perdut un jugador en la jugada prèvia al gol per una agressió.

L'Eivissa ha tingut la seva oportunitat més clara en l'última ocasió del partit, però el xut de Cirio en boca de gol (passada d'Edu Oriol) ha passat per sobre del travesser. En la pròrroga, el conjunt eivissenc ha jugat millor, però el cansament ha afectat els jugadors. Així, ha arribat una agònica tanda de penals amb un cruel final per a l'Eivissa.

Els eivissencs han acabat cedint davant el conjunt local (4-3) i han quedat eliminats a la darrera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió B.