BARÇA
Esports 10/04/2015

Suárez revela que va ser Messi qui va situar-lo de davanter centre

L'argentí, acostumat a jugar de '9', va cedir el seu lloc a l'uruguaià durant un partit, i després Luis Enrique li va donar continuïtat

Ara
2 min
Luis Suárez, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaL'uruguaià Luis Suárez ha admès en una entrevista a la Cadena Cope que el Reial Madrid va estar molt interessat en ell, però que el seu somni "sempre va ser el Barça". El davanter del conjunt català, a més, no entén "que xiulin Casillas en el seu propi estadi" i reconeix que la mossegada a l'italià Chiellini durant el Mundial de Brasil va ser "el pitjor moment" de la seva carrera.

El davanter ha explicat com va acabar jugant de '9' i relegant Messi a la banda dreta de l'atac. La idea va sorgir després d'una conversa amb el de Rosario, més que com una idea del mateix Luis Enrique. "Sincerament, un dia em vaig quedar jo en la posició de '9' durant un partit, perquè rotem molt. I Leo em va dir: 'Queda't aquí'. Després, l'entrenador va veure que havíem tingut una bona solució i va començar a provar-ho. No va ser ningú qui va prendre la decisió, tot i que òbviament va ser després l'entrenador, en plantejar els partits, el que em posava de davanter".

Suárez s'ha referit també al debat sobre el joc i l'evolució que ha patit el grup. "La gent està molt acostumada al tiqui-taca, al joc bonic, el que passa és que avui en dia el futbol està molt igualat i quan els equips estan tancats has de ser més directe i contundent. En aquesta classe de partits, com el de Vigo, és quan es guanyen lligues", ha argumentat.

En l'entrevista, l'uruguaià ha definit el seu compatriota Diego Godín, de l'Atlètic de Madrid, com el defensa més molest. "No és que sigui irritant, però no et deixa tranquil, és molt pesat. Siguis uruguaià, germà o cosí, no et deixa, no mesura", ha reconegut Suárez.

stats