L'esport de Ciutat uneix forces, amb un acord únic a tot Espanya

Els socis de l'Atlètic Balears, el Palma Futsal, l'Iberojet Palma i l'Urbia Vòlei podran veure la resta dels partits a meitat de preu

Quatre dels clubs més representatius de Palma han renovat l'acord perquè els seus socis puguin veure la resta dels esports a meitat de preu durant tota la lliga regular. Aquests són  el Palma   Futsal , l' Iberojet  Palma Bàsquet, l'Atlètic Balears i el darrer que s'ha incorporat aquesta temporada, l' Urbia  Vòlei Palma de la  Superlliga .

Són quatre equips palmesans que duen el nom de Ciutat i representen diferents esports de la pilota com el bàsquet, el vòlei, el futbol i el futbol sala. D'aquesta manera volen acostar totes les aficions a l'esport en general i reforçar els seus objectius principals.La massa social  del Palma   Futsal  és la que més creix, amb 2.991 socis. Per tant, assoliran una xifra de rècord perquè es tracta del club amb més socis del món del futbol sala. L'Atlètic Balears el segueix amb 1.800 fidels, mentre que el bàsquet i el vòlei acumulen 1.500 socis més.

El president de l' Iberojet  Palma ha explicat que "es tracta de quatre entitats amb ànim de col·laborar i anar junts en els nostres objectius", mentre que el director general  del Palma   Futsal , José  Tirado, ha afegit que aquest és un acord únic a tot Espanya i que no té precedents". "No crec que  hi hagi  cap comunitat més que  tingui  tants equips d'elit per habitant", ha assegurat.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF