BARÇA

El Senyor Ramon se suma a la iniciativa del vot electrònic

L'agrupació destaca que l'eina aconseguiria "un Barça més obert i més democràtic"

El Senyor Ramon, el primer 'think tank' de la història del Barça, ha mostrat aquest divendres el seu suport a la iniciativa que ha engegat Víctor Font per aconseguir que s'utilitzi el vot electrònic en les diferents finestres electorals del club blaugrana. "Considerem que l'agilitat, l'accessibilitat i la participació han de ser claus per al desenvolupament del nostre club. Donem suport a les iniciatives que, com aquesta, busquen treballar per un Barça més obert, més democràtic i més participatiu", explica l'agrupació a través d'un comunicat.

El 'think tank' també ha destacat que el vot electrònic es podria utilitzar en altres àmbits del dia a dia del Barça: "Proposem no limitar les votacions electròniques a les eleccions a la presidència del club, sinó estendre-les per consultar als socis sobre aspectes com el disseny de la samarreta dels equips o altres qüestions d'interès".

Iniciativa de socis

El Senyor Ramon és un projecte que han tirat endavant una trentena de socis i aficionats que es defineixen com a barcelonistes de cor i que tenen inquietud per millorar el dia a dia del club i, especialment, el seu futur. Una iniciativa que es va crear fa uns mesos, que ahir veia la llum i que no s’amaga de la voluntat d’“influir en l’opinió pública” a l’entorn del Barça.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF