RECULL ARTICLES OPINIÓ
Esports 24/02/2015

"Sembla que un altre cop el president Bartomeu haurà de fer de 'psicòleg'", el recull d'articles d'opinió esportius

El partit contra el Manchester City d'aquest dimarts al vespre és el principal tema dels articles d'opinió de la premsa esportiva

Ara
4 min
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, saluda Leo Messi / GERMÁN PARGA / FCB

BarcelonaEl partit contra el Manchester City d'aquest dimarts al vespre i la capacitat de reacció del Barça després de la derrota contra el Màlaga centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts.

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"Al Barça, tot passa per Messi, per bé i per mal. Luis Enrique només ha d'alinear l'onze que s'ha guanyat la titularitat amb una ratxa d'onze victòries consecutives. No cal donar lliçons tàctiques ni menjar el cap a ningú. Saben a què juguen i saben què volen".

Xavi Torres, a 'Sport'

"L'evolució del model és necessària però el club haurà de llegir si va pel camí desitjat. Rexach, ara, torna a manar i des del seu despatx s'esbossaran els destins futbolístics del club. És així, oi? Charly i Braida marquen el camí, no? Però amb la idea de qui? Hi haurà línia editorial o tot dependrà de si l'equip guanya o perd per esbossar el següent discurs?".

Emilio Pérez de Rozas, a 'Sport'

"Si us plau, nois, mesurem les paraules, valorem les comparacions, mantinguem els peus a terra i, quan el Madrid d'Isco i l'Espanya d'Isco aconsegueixi els títols del Barça de don Andrés i l'Espanya del senyor Iniesta, diguem que aquest noi sembla fill de Fuentealbilla. Mentrestant, diguem que està construït amb la pasta amb la que es construeixen els somnis. Res més".

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo'

"Sembla que un altre cop el president Bartomeu haurà de fer de 'psicòleg'. La coexistència del tècnic i els seus jugadors és un continu vaivé. La cosa no està tan malament ni és un paradís. És com és. Conviuen. Davant el City és Champions, una eliminatòria directa en què no hi ha marge per a l'error".

Dagoberto Escorcia, a 'Mundo Deportivo'

[Sobre l'oferta del City a Guardiola] "Pep va triar bé. Va preferir la tranquil·litat de la Bundesliga i l'èxit assegurat amb el Bayern. I la fortuna, que sempre l'ha abraçat, no s'ha desenganxat d'ell. Sí que s'ha enfrontat al City a la Champions, però no al seu Barça de moment. Si hagués anat a Anglaterra hauríem gaudit de quatre partits fraticides. Una llàstima".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Per anar més enllà d'aquesta ronda de Champions, per retallar distàncies en la Lliga i segellar la classificació a la final de la Copa, el Barça ha de demostrar que és més del que pensen Pellegrini i molts altres. Un bloc homogeni i cent per cent fiable. Com ho era no fa tant, amb Messi superstar, però sobretot amb un equip jugant al mateix nivell que la seva figura".

Sergi de Juan, a 'L'Esportiu'

"El Barça no es pot permetre tenir només l'alegria de la més que probable classificació per a la final de la Copa del Rei [...]. Un escenari així, a més, suposaria que la calma de la convocatòria d'eleccions al final de temporada toqués a la seva fi. Les turbulències al voltant de l'entitat molt possiblement es tornarien a reproduir i el soroll no s'acabaria fins a l'estiu".

Toni Brosa, a 'L'Esportiu'

"L'equip de Luis Enrique no ha fet tot el camí, ni de bon tros, però ha invertit la tendència [...]. Des d'aquest punt de vista, l'equip va en la bona direcció. El que no és segur és que arribi a temps pe guanyar aquesta Lliga o aquesta Champions. Després, les eleccions decidiran".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'

"Aquest equip podrà guanyar els títols que vulgui però de transmetre, no transmet la seguretat que projecta un equip que juga bé. I el Barça no juga bé a futbol. Sí, hi ha triomfs i hi ha gols, però excepte en partits en què s'hi ha deixat la pell i n'ha sortit victoriós, la idea general és que no juga bé a futbol".

Alfredo Relaño, a 'As'

"En el cas d'Isco hi ha una línia de projecció que és obligat respectar. A València, Unai Emery va considerar-lo un grassonet sense futur. A Màlaga se'l va responsabilitzar d'un projecte complicat. Al Madrid, va saber fer cua en un primer any difícil. En el seu segon curs s'ha fet imprescindible".

Tomas Guasch, a 'Marca'

"Luis Enrique col·leccionava victòries, estava en ratxa. Va parlar en moment fàcil i es va embolicar. Li va treure importància al decisiu rol de Messi en el canvi post Anoeta que tots veuen menys ell. KO davant el Màlaga 'sense' Messi i 'sense' Neymar. ¿Si hagués guanyat el Barça explicant-se el Luis d'una altra manera? Ni idea. Sí que sé que a Ancelotti això no li passa".

Santi Nolla, a 'La Vanguardia'

[Sobre la Copa del Rei de bàsquet] "Segurament es un dels millors productes actuals d'un bàsquet que a la Lliga es difumina per falta de referents i a l'Eurolliga no té el nivell de Champions fins a la 'final four'".

stats