Futbol Català
Esports 25/09/2011

El Reus segueix en estat de gràcia comandant la lliga mentre el Badalona es cola dins el grup de 'play-off'

Triomf dels del Baix Camp (1-0) contra el Manacor, derrota de L'Hospitalet a Terol (1-0) i victòria del Badalona a casa contra el Gandia (1-0)

Redacció
Vinyals torna a la banqueta de 'L'Hospi'

BarcelonaDoble victòria per la mínima dels catalans que han jugat aquest diumenge com a locals. El Reus s'ha desfet del Manacor i el Badalona del Gandia. Tots dos equips estan actualment dins la zona de promoció d'ascens, amb els roig-i-negres com a líders en solitari i els escapulats tancant la zona noble.

Reus 1 - Manacor 0

L'equip de Santi Castillejo segueix imparable en aquesta lliga i principalment a casa. Un gol de Chumbi al primer minut de la represa ha resultat més que suficient per deixar els punts a Reus. L'anècdota del partit l'ha posat el Manacor, que ha hagut de fer servir la segona equipació del Reus per semblança de colors i per no disposar de més roba suplent entre l'equipatge traslladat a Catalunya.

Badalona 1 - Gandia 0

Jugar al Camp del Centenari és gairebé el mateix que dir victòria pel Badalona en el darrer any a la lliga. Com en el cas del Reus, un gol matiner a l'inici de la segona part ha acabat significant els tres punts pels homes de Manolo Márquez. Al gol, marcat per Goikoechea, s'han de sumar decisives intervencions del porter Marcos que han resultat clau per entendre el zero sobre la porteria badalonina.

Terol 1 - L'Hospitalet 0

Derrota dels riberencs a domicili. Un solitari gol del Souto, a tres minuts per finalitzar la primera part, ha donat el triomf a un conjunt local que ha sumat la segona victòria al campionat de lliga i s'ha situat un punt per sobre de l'equip de Jordi Vinyals, un Hospi que no acaba de posar velocitat de creuer en aquest inici de campionat i que habita a la zona baixa de la taula.