L'Atlètic Balears es consolida en places de play-off amb un empat a Mestalla

L'Eivissa també aconsegueix la igualació a Jumilla en un partit sense gols

Juanmi Mas
L'Atlètic Balears es consolida en places de Play-off amb un empat a Mestalla

PalmaL’Atlètic Balears arribava al partit amb pràcticament tota la plantilla disponible. Només Alberto Villapalos, recuperant-se d’unes molèsties al menisc, ha quedat a Palma, al costat de Nacho Heras, per decisió tècnica. Tornava Marcos de la Espada a la convocatòria després del partit de sanció. Manix Mandiola ha repetit pràcticament el mateix onze que va vèncer el Llevant B la setmana passada a Son Malferit.

Al minut 2, un error en el rebuig de Biel Guasp deixa la pilota morta a Merentiel, que afusella Carl Klaus gairebé a l’àrea petita. Al minut següent, els 'balearicos' han pogut empatar per mitjà de Samuel en una gran volea que va sortir per sobre del travesser. L’ATB va estirar línies per pressionar la sortida de pilota valencianista. Al minut 15 arribà l’empat. Bon robatori de pilota de Marcos, que centra perquè Nuha pentini la pilota al segon pal i Canario faci un control magistral i empati el partit.

A la segona part, el partit ha continuat igual. Sense amo i amb poques ocasions, tot i que s'ha vist un ATB còmode, ben plantat i que intentava arribar a l’àrea rival. En els últims minuts, Manix ha donat entrada a Hugo per Samuel, Adri per Nuha i Vega per Vallori. El central s'ha retirat amb molèsties al genoll després de demanar el canvi. Hugo s'ha mostrat participatiu i amb confiança i ha tingut la seva gran ocasió al minut 88, després d’una bona jugada de Canario i Marcos.

Fitxa tècnica

València Mestalla: 1. Rivero, 2. Pascu Alba, 3. Àlex Centelles, 4. Fernando, 5. Javi Jiménez, 6. Guillamón, 7. Álex Blanco (71′ 18. Navarro), 8. Uros Racic, 9. Merentiel , 10. Esquerdo (62′ 16. Kangin Lee) i 11. Sito © (90′ 17. Pablo Jiménez).

Atlètic Balears: 1. Carl, 2. Kike, 3. Biel, 4. Vallori (79′ 14. Vega), 5. Rubén González, 6. Marc Rovirola, 7. Canario, 8. Marcos, 9. Nuha (75′ 18. Adri), 10. Fullana © i 11. Samuel Shashoua (66′ 17. Hugo).

L'Eivissa i el Jumilla empaten sense gols

La UE Eivissa i el Jumilla han empatat 0-0, en un partit que no passarà a la història del futbol. El repartiment de punts ha estat el més just dels 90 minuts, temps en què cap dels dos equips ha disposat d'ocasions de perill.

L'equip murcià ha duit el pes del partit però sense posar en dificultats la defensa pitiüsa, que aquest diumenge ha jugat de vermell. Només en els minuts finals l'embranzida local ha posat en problemes els eivissencs. Els homes de Palop han arribat a marcar un gol, però l'àrbitre l'ha anul·lat per un clar fora de joc de Nuñez. El punt és just i la UE Eivissa haurà de fer-ho bé la pròxima setmana davant l'Almeria B.