Rugbi
Esports 07/12/2013

La Santboiana torna a perdre el partit a la segona meitat (62-20)

Els de Lewis Williams mantenen el partit igualat a la primera part però encaixen cinc assajos a la represa, en el partit ajornat de la Divisió d'Honor

Martí Molina

BarcelonaLa UE Santboiana ha tornat a encaixar una derrota contundent a domicili, i novament per culpa d'una mala segona meitat. Els homes de Lewis Williams han caigut al camp de l'Atlètic de Madrid en el partit ajornat de la Divisió d'Honor de rugbi, que s'ha acabat amb el resultat de 62-20.

Ja va passar contra l'Ordizia i el Bathco al Baldiri Aleu, i contra el Gernika a domicili: després d'una bona primera meitat –o com a mínim competitiva– l'equip cometia massa errors a la represa i patia una davallada física que els rivals no desaprofitaven. Aquest dissabte, a l'estadi Gabriel Parellada de Madrid, ha passat més o menys el mateix.

L'inici dels matalassers ha estat elèctric, ja que en menys de cinc minuts s'han situat amb 14-0 a l'electrònic, gràcies a dos assajos consecutius. Les errades en defensa han tornat a condemnar els de Sant Boi, que eren hàbils a la 'touche' i a la melé però tous en detalls del joc col·lectiu i de construcció.

Tot i aquest mal començament les coses han millorat i al descans s'hi ha arribat amb el resultat de 28-20, gràcies als assajos de Jake Serex (2) i Afa Tauli, que tornava als terrenys de joc després de complir un partit de sanció.

Els problemes, però, han estat majúsculs a la represa. L'Atlètic de Madrid ha fet un pas endavant mentre que els de Sant Boi n'han fet un enrere. Tant és així que, mentre els matalassers han posat més ordre en defensa i han intensificat l'atac, el degà del rugbi no ha tingut cap mena d'opció d'arribar a la línia de marca ni de tancar la seva zona d'anotació. A partir del minut 50, i en només 10 minuts, han arribat quatre marques locals que han deixat el partit vist per a sentència, i que s'ha acabat de tancar amb un darrer assaig transformat a les acaballes.

La derrota, combinada amb el fet d'anotar únicament dues marques, fa que la Santboiana marxi del Gabriel Parellada sense cap punt, i es mantingui a la desena posició de la lliga, amb només un punt de marge respecte la zona de promoció de descens.